خواص بهار نارنج در بارداری ,خواص عرق بهار نارنج
در بارداری,خواص شربت بهار نارنج در بارداری,خواص بهار نارنج در دوران
بارداری,خاصیت عرق بهار نارنج در بارداری,فواید عرق بهار نارنج در
بارداری,خواص عرق بهار نارنج در دوران بارداری,خواص عرق بهار نارنج برای
بارداری,خواص عرق بهار نارنج برای زن باردار,خاصیت عرق بهار نارنج برای
زنان باردار,مضرات عرق بهار نارنج در بارداری,بهار نارنج در حاملگی,بهار
نارنج در بارداری,عرق بهار نارنج در حاملگی,بهار نارنج در دوران
حاملگی,مصرف بهار نارنج در حاملگی,خوردن بهار نارنج در حاملگی,مصرف عرق
بهار نارنج در حاملگی,بهار نارنج و حاملگی,بهار نارنج برای حاملگی,عرق بهار
نارنج در دوران حاملگی
در روزهای
گرم تابستان که دمای هوا بالا میرود و میزان تعریق بدن زیاد میشود، خلق و
خوی بسیاری از آدمها تحت تاثیر قرار میگیرد و تند میشود. برای پیشگیری
از این حالت توصیه میکنیم هر روز عصر نصف لیوان عرق بهارنارنج را با نصف
لیوان آب و ۲ قطعه یخ مخلوط کنید و آن را با یک قاشق سکنجبین شیرین کرده و
میل کنید.
بهار نارنج
شکوفه بسیار زیبا و خوشبوی درخت نارنج است که در فصل بهار میروید و بویی
بسیار دلنشین دارد و در فصل های پاییز و زمستان، جای خود را به میوه نارنج
میدهد. شکوفههای بهار نارنج در همان فصل بهار چیده شده و پس از خشک شدن
در عطاریها به فروش میرسند. از جمله کاربردهای این شکوفه، استفاده از آن
در پخت مربا، شربت و به صورت عرق گیاهی است و همچنین به صورت دمنوش هم طعم
بسیار خوبی دارد . مهمترین و مطرحترین خاصیت دارویی عرق گرفته شده از
شکوفههای درخت نارنج، تاثیر آن روی سیستم عصبی بدن است که به اندازه زیادی
آرامش بخش و کنترل کننده هیجانات عصبی میباشد. کاربرد دارویی این گل به
همان صورت گل خشک و به خصوص عرق در طب گیاهی است .
مصرف عرق بهار نارنج هنگام بروز ناراحتی به افراد مبتلا به بیماری غش توصیه میشود. لذا وجود یک شیشه از آن در منزل لازم است.
عرقی که از شکوفههای نارنج تهیه میشود عرق بهار نارنج نامیده میشود که طبیعت
آن نیز گرم و خشک است. خواص بهار نارنج شامل خاصیت نشاط آوری، تقویت کننده
مغز، باز کننده گرفتگی مجاری بینی، از بین برنده ترشحات سینوسها و دستگاه
تنفس میباشد. همچنین این گیاه بسیار آرامبخش میباشد و تاثیر مستقیمی روی
سیستم عصبی دارد و سردردهای عصبی را درمان میکند. برای مصرف دارویی،
شکوفههای بهار نارنج را صبح زود که به حالت غنچه نشکفته است، میچینند و
سپس در محلی تاریک سریع خشک می کنند تا تغییر رنگ ندهند.